tisdag 3 mars 2009

Tips: Pain de Martin

Snubblade över en helt fantastisk bakblogg, Pain de Martin. Har fått en massa spännande idéer därifrån.. baksten, vildjäst, ta med sig surdegen när man åker på semester, etc.. mmm. Ska bara planera in lite baktid i schemat!

3 kommentarer:

Johanna sa...

Pain de Martin är en underbar blogg! Jag tror absolut på bakstenar, även om jag satsar på en hel stenugn så småningom...;)
Däremot är jag inte mycket för surdegsmeck...har gjort en del misslyckade satsningar på sådant och tappat lusten..

Johanna sa...

glömde lite...nej, jag har inte läst Hedhs bok. Martin recenserar den på sin blogg har jag för mig.
Det som jag kan känna med Hedhs böcker är att de är väldigt trevliga att läsa men mycket mindre användarvänliga.

edamame på konsum? Säker? Det är inte färska bondbönor då? De brukar säljas för tian påsen och brukar vara av oätlig kvalité. Om du är säker på att det är edamame så kan du köpa på dig ett lager som jag sedan avlastar dig från.

Anonym sa...

HIV: Största möjliga tyssssssssstnad...

Våldtäktsmän

Yves Bonnefoy, Nobelpriskandidat

Människor drivs till självmord i psykiatrin!

- Peter Ingestad